Befektetések

 

 

CBS Property Zrt.

A CBS Property egyedi szereplője a magyar ingatlanpiacnak, hiszen 10.000.000 m2 alapterületű föld ingatlannal rendelkezik és  tevékenysége ingatlantulajdonosként és ingatlanfejlesztőként is egyaránt meghatározó.

Bővebben: www.cbsproperty.hu

     
 

Gróf Buttler Borászati Zrt., Eger

A Gróf Buttler Borászat 34 hektár területet művel Eger két kiemelkedő dűlőjében: a Szarkáson és az ikonikus, Grand Cru adottságú Nagy-Eged hegyen. Évi 80.000 – 100.000 palack prémium és szuper prémium kategóriájú bor készül kíméletes, teljes gravitációs feldolgozással a Nagykőporos úton található impozáns pincében. A borászati filozófia középpontjában az autentikus borok készítése áll a terroir, a termőhely kifejezése, a tisztaság és természetesség megőrzése mellett. Csúcsborai a Nagy-Eged Bikavér, a Phantom, a Syrah Trilógia, a Viognier és a Chardonnay.

Bővebben: www.grofbuttler.hu

     
 

Kovács Gábor Gyűjtemény

A mintegy 360 képzőművészeti alkotást tartalmazó gyűjtemény a 18. század elejétől a 20. század közepéig ad keresztmetszetet a magyar képzőművészet alkotásaiból. A gyűjteményben nagy hangsúllyal szereplő művészek: Bogdány Jakab, id. Markó Károly, Munkácsy Mihály, Paál László, Rippl Rónai József, Vaszary János, Kádár Béla, Tóth Menyhért és Péreli Zsuzsa. 

Bővebben: www.kovacsgaborgyujtemeny.hu

     
(C) Bankár Holding Zrt. 2012 | Minden jog fenntartva.
Belső Visszaélés bejelentés tájékozatató
JOGI NYILATKOZAT